Info

Home | Aktuale

Informacione

Nga 1 janar 2024, liberalizimi i vizave për Kosovë.

Nga 1 janar 2024, liberalizimi i vizave për Kosovë.

Udhëtimi pa viza u mundëson qytetarëve të Kosovës që të udhëtojnë pa vizë për qëndrime të shkurtra si turist por edhe të vizitojnë miqtë apo familjarët, të marrin pjesë në ngjarje kulturore apo sportive, takime biznesi, trajtim mjekësor, për programe arsimore afatshkurtra si seminare, konferenca, punëtori, shkolla verore dhe çdo aktivitet i ngjashëm.

Vazhdo leximin