RREGULLORE: Pasagjerët të cilët udhëtojnë për Gjermani dhe Zvicër!

  Di, 22 AUG 2021

Pasagjerët të cilët udhëtojnë për Gjermani dhe Zvicër duhet të plotësojnë FORMULARIN, sepse nuk lejohen të hyjnë brenda në Aeroport dhe në shtetin që arrini ju kërkohet formulari ! 
Ju lutem plotësoni formularin online:
GJERMANI: https://einreiseanmeldung.de/#/
ZVICËR: https://swissplf.admin.ch/formularAirTiketa L.L.C

Flughafen Basel-Mülhausen

/ Aéroport de Bâle-Mulhouse

lexo më tutje

Kontakti

Ne në Media.
© 2022 - All Rights Reserved AirTiketa | AGB | Impressum | Datenschutz |